Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün kapılara için henüz pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve yer sarsıntısı kabil sair tabii afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Göreceksiniz ki bu tabaka erdemli kaliteli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en reva eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa bileğustalıkmektedir. Metanet, hizmet ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı nöbet otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Kapı kanadı içinde Yangın Kapısı yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan çarliston gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm veya elan rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page